miércoles, 12 de junio de 2013

REUNIÓ AMB L’AJUNTAMENT DE SABADELL





 El passat dia 11 de juny, el President de l’entitat Antonio Rodríguez Montes, juntament amb la secretaria Mª Dolores Escuer i el tresorer Antonio Manuel Fuentes han mantingut una reunió amb l’Alcalde de Sabadell el molt honorable Sr. Joan Carles Sánchez i la tinenta d’alcalde i responsable de serveis socials, la Sra. Marta Ferrer.
En la reunió s’han tractat els temes que més preocupen a l’entitat com és la continuïtat del servei d’intèrprets pels propers anys, així com també la revisió de l’import atorgat per aquest 2013 davant l’augment de la demanda i necessitat d’aquest serveis.  Es farà una reunió posterior per tal de revisar l’acord amb l’Ajuntament  en relació a la cobertura dels servei d’intèrprets per a totes les persones sordes de Sabadell, independentment de que siguin o no sòcies de l’entitat.
L’Alcalde s’ha mostrat interessat en tot  moment per la situació de l’entitat oferint col·laboració des dels diversos departaments per tal de contribuir al benestar de les persones sordes de Sabadell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario